Settings

Meest gestelde vragen


We hebben de meest gestelde vragen aan ons verzameld.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Ja, Rijschool Anno Nu biedt een rijopleiding voor zowel beginners als gevorderden. Dankzij de proefrijles stap je altijd in op je eigen niveau.

Wij beginnen om 7.00 uur en werken tot 20.00 uur. Ook geven wij les in het weekend. Er zijn verder geen extra kosten aan verbonden zoals weekend-/avondtoeslagen.

Ja, bij Rijschool Anno Nu sta jij centraal. Jij bepaalt zelf hoe vaak je wilt lessen en in welk tempo je jouw rijbewijs wilt halen.

De duur van je rijopleiding is afhankelijk van de benodigde rijlessen en je beschikbaarheid voor de rijlessen.

Nee. Je dient in het bezit te zijn van het theoriecertificaat wanneer het praktijkexamen aangevraagd wordt. Het is verstandig om tijdens de rijlessen tijdig te starten met studeren. Je kunt dan immers de theoretische kennis makkelijker in de praktijk toepassen waardoor je praktijksituaties sneller kunt beoordelen en oplossen. Hierdoor heb je uiteindelijk minder lessen nodig en kun je meer geld besparen en sneller afrijden. Daardoor is de slagingskans de eerste keer veel groter!

Met de spoedrijopleiding is het mogelijk binnen 14 tot 30 dagen je rijbewijs te halen.

Zodra jij en je instructeur denken dat jij klaar bent voor het praktijkexamen, kan de instructeur je een examenroute laten rijden. Als je 30 minuten zonder structurele en grove fouten kunt rijden, kan je instructeur een praktijkexamen voor jou aanvragen.

Nee. Wanneer je een pakket aanschaft bij Rijschool Anno Nu geven wij de mogelijkheid om het bedrag van je rijlespakket in termijnen af te lossen. Wij brengen geen rente in rekening!

Ja. Wij noemen dat ‘losse rijlessen’. Een losse rijles van 50 minuten kost € 37,50. Een losse rijles wordt direct na de rijles afgerekend bij je instructeur.

Een rijles duurt 50 minuten.

De proefrijles kost € 35,00 en is gratis als je daarna ook bij ons komt lessen. Je bent niet verplicht om door te gaan, maar op deze manier maken we het extra aantrekkelijk. De proefrijles betaal je contant in de auto en dit bedrag wordt als korting op je rijlessen verrekend. Dus gratis als je verder gaat. Waarom doen we dit op deze manier? Omdat we een heleboel leerlingen krijgen die helemaal niet wilden beginnen met rijlessen, vaak zelfs al bij een andere rijschool zaten en alleen een gratis rijles wilden.

De proefrijles duurt bij elkaar 60 minuten en bestaat uit een rijles en een gesprek waarbij het advies aan jou wordt toegelicht.

Nee helaas niet. Je zult dan opnieuw praktijkexamen moeten doen voor volledig A. Dit kan na twee jaar rijervaring of als je de leeftijd van 24 jaar hebt bereikt.

Open chat
Direct antwoord op al je vragen!