Settings


Rijschool in Boxtel

Ben je op zoek naar een rijschool en wil je rijles in Boxtel? Dan ben je bij Rijschool Anno Nu aan het juiste adres! Wij geven rijlessen in Boxtel en ver daar buiten.

 

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Wij leiden kandidaten op om zelfstandig en verantwoord aan het verkeer te kunnen deelnemen. Ook denken we aan de verschillende weers- en wegomstandigheden. Kwaliteit zorgt voor goede weggebruikers en een hoog slagingspercentage.

 

De instructeurs van Rijschool Anno Nu zijn gecertificeerde instructeurs die ook regelmatig trainingen krijgen waardoor het kennisniveau altijd up-to-date is. We werken met een nieuw lesmethode ‘Rij-Opleiding-in-Stappen’  en met een RIS-instructiekaart, zodat de instructeurs altijd op de hoogte zijn van de behandelde onderdelen en zo zorgen wij dat de kwaliteit ook gewaarborgd wordt. We hebben daarnaast ook ervaring met leerlingen met faalangst en we begeleiden en adviseren jou bij elke stap van de rijopleiding.

 

Een goede rijopleiding is dus heel iets anders dan: ‘Ik ga nu even mijn rijbewijs halen.’

 

Nu gratis een proefles t.w.v. 35 euro bij aanschaf van een van onze pakketten

Na de proefles les krijg je een duidelijk en eerlijk advies van je instructeur. Je kunt dit pakket dus zo uitbreiden zoals je zelf zou willen, uiteraard in overleg met je instructeur.

 

Zuiniger leren rijden?

Al onze rijlesstudenten leren wij direct ‘Het Nieuwe Rijden’ aan. Een aantal voordelen van Het Nieuwe Rijden zijn veiliger, meer ontspannen en natuurlijk zuiniger rijden. Heb je jouw rijbewijs al jaren, maar wil je wel zuiniger leren rijden? Ook dan kun je bij Rijschool Anno Nu terecht. Neem gerust eens contact op.

 

Snel rijles nemen?

Wanneer je de tijd en mogelijkheden hebt, is het zeker mogelijk om bij ons ook binnen een maand of een aantal maanden je rijbewijs te halen. Afhankelijk van jouw beschikbare tijd en mogelijkheden bepalen we of je 1 of meerdere keren per week lest en op welke vaste dag en tijd we jou kunnen indelen.

Open chat
Direct antwoord op al je vragen!