Settings

Reviews


Lees de reviews van vele tevreden leerlingen van Rijschool Anno Nu.

We zijn best een beetje trots op deze positieve beoordelingen!


Rijschool Anno Nu
5.0
Based on 29 reviews
aangedreven door Facebook
Quinty Kivits
Quinty Kivits
2020-06-10T09:32:43+0000
Super goede uitleg! Je voelt je op je gemak bij de rijschool en je hebt geen stress bij je examen
Carlos van Hees
Carlos van Hees
2020-05-19T07:28:08+0000
Geweldige rijschool! Goede en leerzame lessen met een istructeur die alles geweldig goed uitlegt. Lessen zijn makkelijk in te plannen naar gewenste tijdstippen. Zeker een aanrader🚘🔥
Deniz Erdem
Deniz Erdem
2020-03-13T15:48:55+0000
Geslaagd bij de gezelligste en beste rijschool van heel Nederland! Dankjewel Mustafa voor de leuke lessen.❤️❤️🎉🎉
Cabdirisaaq Cambare
Cabdirisaaq Cambare
2020-02-17T13:07:39+0000
100% vertrouwelijke rijschool, beste rijschool van Brabant, rij instructeur 100% goed begeleiden en geduldig.
Aiham Kel
Aiham Kel
2019-12-12T07:55:37+0000
dankjewel mustafa bedankt voor de rijlessen, en super goed uitleg ik raad iedereen aan!☆☆☆☆☆☆☆
Laiyan Cheng
Laiyan Cheng
2019-12-11T13:04:25+0000
Ik heb echt veel geleerd bij Mustafa, Wat ik goed vind is dat hij op verschillende manieren je iets probeert uit te leggen. Niet dat hij vast geroest zit aan één methode van kennis overdragen en... dat vind ik fijn. verder laat hij veel aan de leerling over, waar fouten gemaakt kunnen worden en zelfvertrouwen opbouwt in de auto. echt top. Dankjewel! Tot op de weg.lees meer
Yara Bloemendaal
Yara Bloemendaal
2019-12-08T18:31:11+0000
Erg fijne rijlessen gehad bij Anno Nu. Mustafa is vriendelijk, geduldig en heeft verstand van zaken. Hij geeft goede tips, kan goed uitleggen en weet hoe hij je goed kan voorbereiden op je rijexamen.... Anno Nu is zeker een aanrader!lees meer
Lenna Omrani
Lenna Omrani
2019-11-01T18:39:17+0000
Fijne lessen gehad en voelde me op mijn gemak! Thanks Anno Nu voor de fijne lessen!
Pim Koesen
Pim Koesen
2019-10-10T09:40:16+0000
top rijschool eerste keer geslaagd!!!!
Görkem Erdem
Görkem Erdem
2019-09-21T06:47:22+0000
De beste rijlschool. in een x geslaagd dankzij Mustafa bedankt voor de toffe lessen !!!
Jama Mohamed Sabriye
Jama Mohamed Sabriye
2019-09-09T07:05:01+0000
De beste rijschool in Nederland welkom iedereen
Rafiiq Mohamed Ahmed
Rafiiq Mohamed Ahmed
2019-07-19T13:52:50+0000
mijn leraar mustafa is goed leraar aardig vrolijk en moest zeggen hastike bedankt mustafa
Skr Skr
Skr Skr
2019-07-16T12:36:13+0000
wil je snel je rijbewijs halen? bij Anno Nu moet je zijn!! duidelijke taal en een mooie wagen. meer heb je niet nodig. ✌💪😁
Marius Gerardus
Marius Gerardus
2019-04-29T19:15:46+0000
Iedere rij instructeur geeft anders les. Maar Moustafa sprak voor mij een duidelijke taal en speelde in op mijn behoeftes. Na meerdere rijscholen is het mij dan toch met Rijschool AnnoNu gelukt om... mijn rijbewijs te halen.Bedankt!lees meer
Judith van Maanen
Judith van Maanen
2019-04-02T11:34:06+0000
De lessen met Mustafa waren erg relaxed! Hij was niet mijn eerste instructeur, maar heeft er wel voor gezorgd dat hij de laatste was 👍🏼 Dank je wel nog, ik rij met veel plezier rond. Groetjes... Judithlees meer
Celine Van de Zande
Celine Van de Zande
2019-01-14T09:03:20+0000
De rijlessen zijn rustig en de uitleg is heel helder. Fouten maken is geen punt, wat de sfeer erg relaxed maakt. Zeker aan te raden!!
Paula Andralojc
Paula Andralojc
2019-01-12T11:12:15+0000
Zeker een aanrader! Leuke, leerzame en gezellige lessen! Ik heb een geweldige tijd gehad 🎉😊
Berber Damen
Berber Damen
2019-01-09T14:42:44+0000
Geweldige, rijschool !! 🥳
Kim Van Der Pasch
Kim Van Der Pasch
2019-01-07T14:53:19+0000
Ontzettend fijne lessen gehad, onwijs gezellige instructeur! Mustafa, je bent geweldig! Super bedankt voor alle steun en gezelligheid. Wil jij je rijbewijs nou voordelig en verantwoord? Huphup bel... mustafa!😊lees meer
Andale Escobar
Andale Escobar
2019-01-05T10:03:05+0000
Beste rijschool / leraar topperr
Sabine Dorrepaal
Sabine Dorrepaal
2018-12-21T11:10:53+0000
Super fijne en gezellige lessen gehad! Mustafa legt rustig en goed uit. Aanrader! 👍🏽👍🏽
Soraya van Hees
Soraya van Hees
2018-12-18T13:27:56+0000
Top rijschool! Goede, leerzame lessen en de rijinstructeur legt alles goed uit, is geduldig en stelt je echt op je gemak. Zeker een aanrader!
Daphne Maas
Daphne Maas
2018-11-14T15:17:37+0000
Een echte aanrader! De instructeur geeft goede, leerzame lessen en heeft onwijs veel geduld. 👍🏼
Adnaan Yousaf
Adnaan Yousaf
2018-10-24T12:42:40+0000
Fijne lessen, toffe gast, legt alles goed uit. Ik zou zeggen meld je gelijk aan!!!!
Kimberly Van Den Tillaart
Kimberly Van Den Tillaart
2018-10-08T15:09:31+0000
Chille rijinstructeur en weet goed op je gevoel in te spelen! Wanneer je geen vertrouwen meer hebt je jezelf weet moes goed wat hij moet doen. Lekker muziekje en gaan!
Muhamed Salad
Muhamed Salad
2018-07-20T06:50:08+0000
Goeie rijschool en vriendelijke instructeur
Annemijn Goessens
Annemijn Goessens
2018-07-04T08:24:12+0000
Hij past de lessen aan op jou! Hele fijne lessen gehad!
Marlou van Dinther
Marlou van Dinther
2018-05-16T17:12:32+0000
De rijinstructeur is geduldig en onderbouwd alles wat hij je leert, wat fijn is omdat je het daardoor beter onthoudt. Daarnaast geeft hij je een veilig en zelfverzekerd gevoel. Met veel plezier... stapte ik iedere keer de auto in!! AANRADER 🙂lees meer
Dianne Boon
Dianne Boon
2018-05-15T10:48:10+0000
Celine Baazil
Celine Baazil
2018-05-08T11:41:41+0000
Geslaagd!� Ik heb hele fijne lessen gehad, heel erg bedankt�
Iris Johanna Maria Verhulst
Iris Johanna Maria Verhulst
2018-05-01T14:52:36+0000
Super chille rij instructeur! Wanneer je gespannen bent weet Mustafa hier goed op in te spelen. Muziekje aan en gaan! Hij legt alles wat je moet weten ter voorbereiding op je praktijk examen uit en... laat je ook examen gericht rijden.Mustafa bedankt x !lees meer
Reza Nouri
Reza Nouri
2018-04-24T12:50:16+0000
Esmay Kleyheeg
Esmay Kleyheeg
2018-04-21T16:47:58+0000
Super leuke en fijne en gezellige rijlessen gehad. Veel geleerd ! Op de juiste manier
Nick van Kempen
Nick van Kempen
2018-04-18T14:34:22+0000
Top lessen, en moes heeft geduld zat��
Cristina Alonso
Cristina Alonso
2018-01-08T12:52:27+0000
Super fijne instructeur een leuke lessen. Bedank voor alles Rijschool Annu
Nathalie Desserjer
Nathalie Desserjer
2017-12-11T09:14:43+0000
Hele goede lessen gehad . De rij instructeur geeft je hele goede tips en zorgt er voor dat je je op je gemak voelt. Echt een super rij school !
Bommel Ypes
Bommel Ypes
2017-12-08T14:16:31+0000
Geweldige instructeur, erg rustig en geeft duidelijk les. Ik had zelf problemen met mijn vorige rij instructeur en bij AnnoNU heb ik eindelijk goed les gekregen. Een aanrader voor iedereen die zijn... rijbewijs snel wilt hebben.lees meer
Lisa Hussaarts
Lisa Hussaarts
2017-11-01T16:57:04+0000
Fijne, goede georganiseerde lessen, die we altijd makkelijk in konnen plannen. Effectieve en prettige lestijd. Dankje!!
Esmeralda Dijkhoff
Esmeralda Dijkhoff
2017-10-30T11:07:11+0000
Super fijne instructeur, fijne en leuke lessen en alles word duidelijk uitgelegd en verteld. Fijne en nette auto. Kortom zeker een rijschool om aan te raden!!
Mark Konings
Mark Konings
2017-10-26T14:10:13+0000
Top kerel en een super instructeur. Genoten van de opleiding.
Claude Masami
Claude Masami
2017-10-05T16:13:33+0000
Maarten Gruson
Maarten Gruson
2017-10-02T06:55:06+0000
Hamzah Bagjaji
Hamzah Bagjaji
2017-08-29T06:52:18+0000
Super in één keer geslaagd beste instructeur die je kan hebben 😉
Eli Se
Eli Se
2017-08-17T12:40:00+0000
Annemijn Moonen
Annemijn Moonen
2017-06-23T13:59:24+0000
Ook ik heb mijn rijbewijs binnen! Dankjewel, super fijne rijlessen gehad!
Rick Van den Berg
Rick Van den Berg
2017-04-19T07:01:33+0000
Roel Van Rooij
Roel Van Rooij
2017-04-17T11:34:29+0000
De rijschool is goed georganiseerd en goed bereikbaar. Ook is de lesstructuur goed. De auto waarin je les krijgt is netjes. Echt een aanrader. Uitleg is gedetailleerd, veel geduld en positiviteit!... Bedankt, Mustafalees meer
Jordi Damen
Jordi Damen
2016-10-12T14:40:58+0000
Mert Seval
Mert Seval
2016-10-05T12:58:21+0000
Beste rijschool in Nederland! Snel en makkelijk je rijbewijs halen met een goede rij instructeur die alles keurig netjes uitlegt.Binnen 1 maand rijbewijs gehaald 1e keer geslaagd!
Max Wijtmans
Max Wijtmans
2016-09-30T06:56:24+0000
Yanniek Damen
Yanniek Damen
2016-09-22T07:05:32+0000
Steven Hendriks
Steven Hendriks
2016-08-16T08:17:23+0000
Mustafa is echt de beste Rijinstructeur die je kunt hebben, hij is geduldig en helpt je op een fijne en rustige manier naar het examen. Echt een aanrader voor iedereen!!!Mustafa bedankt voor alles... en ik kom je vast nog wel een keer tegen op de weglees meer
Zainab Ramdjan
Zainab Ramdjan
2016-08-15T14:39:55+0000
Jeetje, ik heb hier geen woorden voor. Mustafa is zo een goede rij instructeur en hij neemt alle tijd voor je.Het is werkelijk waar DE BESTE rijschool dat er is.Ik zeg: ZEKER EEN AANRADER!!
Guusje van Kreij
Guusje van Kreij
2016-06-02T15:05:22+0000
Mustafa is echt de fijnste rijleraar die ik ooit heb gehad. Hij is geduldig, duidelijk en helpt je supergoed naar het examen toe! Bedankt Mustafa!!!
Marlon Tamnge
Marlon Tamnge
2016-05-25T07:18:30+0000
Super instructeur! Legt goed uit en neemt de tijd voor jeEcht een aanrader
Danielle Michel Hoube van de Brand
Danielle Michel Hoube van de Brand
2016-04-11T20:39:09+0000
Super goede uitleg Alles stap voor stap Niet haastig ben super tevreden Gr danielle
Furkan Ozcan
Furkan Ozcan
2016-04-04T23:42:22+0000
Jill van Gelder
Jill van Gelder
2015-10-02T14:20:24+0000
Goede rij instructeur! Legt alles goed en haarfijn uit. Ben zeker blij dat ik deze rijschool heb gekozen! Ben in 1 Keer geslaagd
Meryem Sonmez
Meryem Sonmez
2015-08-13T13:51:03+0000
Merve Özcan
Merve Özcan
2015-07-27T10:34:46+0000
Een hele fijne manier van lesgeven; stapsgewijs en aangepast op mijn eigen manier van leren!
Wesley Oosterom
Wesley Oosterom
2015-07-10T16:27:56+0000
super goeie rijschool echt een aanrader !!!
Mustafa Agdere
Mustafa Agdere
2015-07-10T16:13:40+0000
Hoge Kwaliteit & goedkoop rijlessen ? Bel ons voor een afspraak! 0620500073
Volgende beoordelingen

 

Lees alle Facebook-reviews

Rijschool Anno Nu
5.0
Based on 9 reviews
powered by Google
Carlos van Hees
Carlos van Hees
07:30 19 May 20
Geweldige rijschool! Goede en leerzame lessen met een istructeur die alles geweldig goed uitlegt. Lessen zijn makkelijk in te plannen naar gewenste tijdstippen. Zeker een aanrader🚘🔥
Deniz .
Deniz .
15:48 13 Mar 20
Geslaagd bij de gezelligste en beste rijschool van heel Nederland! Dankjewel mustafa voor de leuke lessen.❤️❤️🎉🎉
fitlife forlife
fitlife forlife
13:31 10 Mar 20
mustafa is echt een hele toffe en goede rij instructeur.. als je bij hem lest heb je ook lol en je zit al heel snel met hem op een lijn, super aardige kerel en de lessen die je volgt zijn gewoon... GOED!! ik ben in een keer geslaagd!! dus mensen als je een rijschool zoekt, wacht niet langer en ga bij deze rij instructeur aan de slag en je haalt je rijbewijs gegarandeerd.lees meer
Fouzia Aziz
Fouzia Aziz
09:18 23 Feb 20
Echt geweldig rijden bij anno nuFijne instructeur en geeft je vertrouwen, je krijgt er geen spijt van.Eén fijne auto/les en de lessen zijn goed uitgelegd.
Jacqueline Kuiper
Jacqueline Kuiper
10:08 30 Jan 20
Hele fijne lessen gehad .Omdat ik last van faalangst heb heeft hij mij heel erg goed geholpen om de vertrouwen in mij zelf te krijgen en daardoor meteen de eerste keer geslaagd .Ik zou zeggen kies... voor annonu.nllees meer
Bekijk alle beoordelingen

 

Bekijk alle Google-beoordelingen

Open chat
Direct antwoord op al je vragen!